Google Ads för TYPO3

– Så här kan du enkelt skapa och hantera annonser

Google Ads är ofta en självklar del av den digitala marknadsföringen, men en del som inte har tillgång till rätt kompetens och en rejäl budget har dock blivit avskräckta av verktygets stora komplexitet. Nu har TYPO3 löst detta genom att integrera Google Ads i systemet. Beställ i februari så installerar och testar vi Google Ads för TYPO3 i din installation för endast 5 000 kronor. Dessutom visar vi dig hur du bäst ska använda integrationen.

Nu kan du skapa, hantera och mäta dina annonser precis där du behöver dem: i din TYPO3-installations backend. Detta är ytterligare en anledning till att TYPO3 är det bästa valet av CMS för småföretag, digitala marknadsförare och alla som gör affärer online.

1. Välj sida

Gå in i TYPO3 backend och navigera till den sida du vill marknadsföra.

2. Definiera budget

Ställ in daglig budget för din annons och finjustera inställningarna vid behov.

3. Klart!

Skicka din annons till Google och övervaka din kampanj.

Att skapa Google-annonser har aldrig varit enklare

Google Ads för TYPO3 tar bort allt det krångliga med annonsering på Google – och hjälper dig att föra din webbplats närmare dina målgrupper genom intelligenta sökordsförslag och förifyllda formulär, utan några extra kostnader. Alla annonser som skapats med Google Ads för TYPO3 kan hanteras både i TYPO3 backend och i Google Ads vanliga hanteringsgränssnitt. På så vis behåller du hela tiden full kontroll över alla dina kampanjer.

Snabbt och enkelt

För att placera en Google Ad navigerar du bara till den sida du vill öka trafik på i din TYPO3 backend och klickar på "Skapa annons".

Smidig förhandsvisning

Förhandsvisning för både mobil och dator hjälper dig att optimera din annons så att du kan känna dig trygg när du placerar den.

Sökordsförslag

Baserat på din sidas innehåll och befintliga sökord genererar systemet optimerade sökord som du kan använda för att rikta dig mot din målgrupp.

Platsinriktning

Du kan minska spridningsförlusten genom att begränsa visningen av din annons till de målområden där din publik finns.

Webbplatslänkar och telefonnummer

Förbättra din annons med ytterligare länkar till din webbplats, och lägg till ett telefonnummer så att dina besökare enkelt kan kontakta dig.

Enkel schemaläggning

Definiera kampanjens längd när du skapar annonsen, och systemet kommer automatiskt att starta och stoppa annonsen enligt dina önskemål.

Resultatrapporter

Få en snabb överblick över hur din annons presterar i en enkel rapport som hjälper dig att optimera dina annonsutgifter.

Inga extra kostnader

Integrationen kostar ingenting att använda. Du sätter budgeten för din kampanj i TYPO3 backend och betalar sedan bara för Googles tjänster.

Kom igång med Google Ads för TYPO3

Beställ i februari så installerar och testar vi Google Ads för TYPO3 i din installation för endast 5 000 kronor. Dessutom visar vi dig hur du bäst ska använda integrationen.

Vill du veta mer om hur du beställer denna funktion?
Kontakta Robert Lindh

Kontakta oss så berättar vi mer.