Google Ads för TYPO3

– så här kan du enkelt skapa och hantera annonser

Google Ads är ofta en självklar del av den digitala marknadsföringen, men en del som inte har tillgång till rätt kompetens och en rejäl budget har dock blivit avskräckta av verktygets stora komplexitet. Nu har TYPO3 löst detta genom att integrera Google Ads i systemet. Beställ i februari så installerar och testar vi Google Ads för TYPO3 i din installation för endast 5 000 kronor. Dessutom visar vi dig hur du bäst ska använda integrationen.

Nu kan du skapa, hantera och mäta dina annonser precis där du behöver dem: i din TYPO3-installations backend. Detta är ytterligare en anledning till att TYPO3 är det bästa valet av CMS för småföretag, digitala marknadsförare och alla som gör affärer online.

1. Välj sida

Gå in i TYPO3 backend och navigera till den sida du vill marknadsföra.

2. Definiera budget

Ställ in daglig budget för din annons och finjustera inställningarna vid behov.

3. Klart!

Skicka din annons till Google och övervaka din kampanj.

Att skapa Google-annonser har aldrig varit enklare

Google Ads för TYPO3 tar bort allt det krångliga med annonsering på Google – och hjälper dig att föra din webbplats närmare dina målgrupper genom intelligenta sökordsförslag och förifyllda formulär, utan några extra kostnader. Alla annonser som skapats med Google Ads för TYPO3 kan hanteras både i TYPO3 backend och i Google Ads vanliga hanteringsgränssnitt. På så vis behåller du hela tiden full kontroll över alla dina kampanjer.

Kom igång med Google Ads för TYPO3

Beställ i februari så installerar och testar vi Google Ads för TYPO3 i din installation för endast 5 000 kronor. Dessutom visar vi dig hur du bäst ska använda integrationen.

Vill du veta mer om hur du beställer denna funktion?
Kontakta Robert Lindh