TYPO3 v10 LTS - ett mer UX-anpassat och starkare CMS än någonsin

TYPO3 CMS har oändliga möjligheter - vare sig du är ett företag med ett brett professionellt affärsbehov inom till exempel prestanda och funktioner, eller om du bara söker ett suveränt webbpubliceringsverktyg.

För dig som uppdaterar innehållet

Med jubileumsutgåvan - version tio - har UX-upplevelsen förenklats för både redaktörer och utvecklare. Fler standardfunktioner gör programvaran ännu mer stabil, säker och kompatibel. Enkelheten i TYPO3 CMS är oslagbar när det gäller hantering av komplexa webbplatser, språkversioner, användarroller och lager av innehåll.

TYPO3 har alltid hjälpt användaren att hålla sidor och innehåll organiserat och undvika trasiga länkar. Den inbyggda Link Validator har nu utökats för att kontrollera länkar 
medan du redigerar. Du kan också ställa in regelbundna länkkontroller för hela webbplatsen för att se till att befintliga länkar - externa och interna - fungerar och hålls uppdaterade. Den förbättrade UX-vänligheten gör att du som administratör lättare lär dig systemet och kan redigera och publicera på ett smidigare sätt.

Den bästa investeringen låter ditt CMS växa med dig

Vare sig det är för marknadsföring, källa till viktig information, en stabil e-handelsplattform, eller integration med PIM-sytem du behöver så är det mest långsiktigt att investera i ett webbpubliceringsverktyg som låter dig växa. TYPO3 CMS kan följa dig år efter år, med en förutsägbar uppgraderingsväg, oslagbar UX-upplevelse, och låter dig utvecklas med ditt företags behov och stödja era framgångar.

Låt oss visa dig möjligheterna med TYPO3.
Kontakta oss på 040-6171230 eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss så berättar vi mer.