Gör inte ingenting när det gäller digital marknads­föring

Har er webbplats det som krävs för att både vara värdefull för era återkommande besökare samtidigt som den har den tekniska förmågan, användarvänligheten och innehållet för att attrahera nya besökare? När teknik och design möts i en datadriven utveckling så är det lätt att gå vilse och missa de viktiga parametrarna. Vi på Resultify har tagit fram en process där vi hjälper dig och din verksamhet att komma igång med digital marknadsföring och nå de mål som ni har med er webbplats.

Mät effekterna och värdet av din marknadsföring

Få mätrapporter och rådgivning varje månad. Genom att löpande analysera effekterna av dina aktiviteter kan du se vad som fungerar och prioritera rätt. Vi har satt ihop ett startpaket där ert företag under en tremånadersperiod får analyserat vad era potentialla kunder gör och hur ni förbättrar upplevelsen för dem. Det är viktig information som du bör ta till vara på vare sig du är i planeringsstadiet för en ny hemsida eller om du nyligen lanserat. Oavsett er situation finns det rum för nya insikter och förbättring.

Sätt upp mål och konverteringsparametrar

  • Installera verktyg för avancerad mätning
  • Få en dashboard (översikt) för de viktigaste konverteringsparametrarna
  • Hjälp att sätta upp konkreta och bolagsanpassade mål

Månadsvis uppföljning

  • Rapport av de bolagsanpassade målen samt statistik
  • Hjälp att prioritera förbättringar systematiskt
  • Råd om sökmotoroptimering (SEO). Läs mer här
  • Eventuella annonseringsförslag för att öka ranking på Google
  • Förslag på webbplatsinnehåll för att öka trafik

Visste du att vi under många år har hjälpt kunder att investera smart digitalt och att vårt heltheltstänk hjälpt dem att nå sina mål? Målen kan vara att man vill öka antalet relevanta besökare, kontakta dig, skicka offertförfrågan eller anmäla sig till ett event. Oavsett vilken konverteringsprocess du har är webbplatsen nästan alltid en av de viktigaste stöden att nå rätt kund vid rätt tidpunkt. Läs mer här om hur vi hjälpt våra kunder nå sina mål

Vill du veta mer om hur Resultify kan hjälpa dig med ditt företags marknadsföring så tveka inte att kontakta oss040-6171230 eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss så berättar vi mer.