L’ANZA väljer Resultify för ny webb

L’ANZA, världsledande inom hårvård och stylingprodukter med försäljning i över 40 länder, ger oss på Resultify uppdraget att designa en inspirerande webb med nya möjligheter för återförsäljare.

Resultifys webbteam har redan satt igång utvecklingen av den nya tekniska plattformen för L’ANZA Sverige, och det kreativa arbetet med en ny inspirerande design som bättre ska lyfta fram L’ANZA:s spännande innehåll.

Optimerad för kunder och återförsäljare

För att bättre lyfta fram de attraktiva mervärden som kommer med att vara återförsäljare åt L’ANZA bygger vi i den nya webben även in verktyg som ger nya möjligheter åt leverantörer.

Design, teknik och affär i ett – superkul tycker vi, som får slå våra olika hjärnhalvor ihop! Arbetet leds av vår erfarna Pablo Magana och projektledare Michelle Nordqvist.

Webbsajten lanseras under våren 2018.

Vill du ha webbinspiration? Funderar du också på att förnya er hemsida? Lyssna på vår podcastintervju i Onlinefolket med David Bjärne, marknadschef på teknikdelar.se, som berättar om redesignen av en e-handel med drygt 22 000 produkter Podcast Onlinefolket!

Kontakta oss så berättar vi mer.