Möt Mattias Nilsson - Ny CTO på Resultify

Säg hej till vår nya CTO, Mattias Nilsson! Vi är glada att välkomna tillbaka Mattias, som denna gång kliver in i rollen som Chief Technology Officer. Hans fokus kommer att vara att se helheten på projekt ur både tekniskt och strukturellt perspektiv. 

“Jag har varit runt på diverse olika marknader och jobbat i stort sett med alla de stora teknikerna inom webbutveckling. Anledningen till att jag valde att komma tillbaka till Resultify är att jag saknat känslan av att kunna bidra fullt ut. Rollen som CTO kräver att man hela tiden har en helikoptervy, men även kan dyka ner på marknivå. Så det handlar om allt ifrån att bolla idéer med kunder till att komma fram till den optimala algoritmen med utvecklare.”

Mattias har tekniken som sitt vassaste verktyg. Han har bred erfarenhet med allt från att bygga hypersnabba webbshopar och hantera hundratusentals spelande användare i online kasinon, till att bygga upp säkra betalningstjänster och beräkna väderdata på det Danska Meteorologiska Institutet, DMI. 

“Jag har rört mig runt diverse teknologier och anser att rätt verktyg löser rätt problem. Men något som alltid lockat för mig är Open Source. Det har varit den brinnande tråden i min karriär och jag brinner för det lika mycket fortfarande!”

Välkommen Mattias! 

Vill du komma i kontakt med Mattias och diskutera webbprojekt? Tveka inte att höra av dig på mattias.nilsson@resultify.se

Kontakta oss så berättar vi mer.