Möt Johan - ny rådgivare på Resultify

Behöver du vägledning och goda råd för din digitala marknadsföring? Med bred erfarenhet från kundsidan och god förmåga att lyfta blicken och koppla ett grepp om helheten blir Johan en värdefull resurs för våra kunder. Johan hjälper dig gärna att se över nuläget och visa vägen framåt mot bättre resultat.

Nu är Johan Sandahl på plats här hos oss som kundansvarig rådgivare med massor av spännande erfarenheter i bagaget. Han blir ett välkommet tillskott till rådgivargänget och kommer samtidigt att driva olika typer av marknadsföringsprojekt för våra kunder.  

– Eftersom jag tidigare mest jobbat på kundsidan så förstår jag vilken vardag och vilka utmaningar man lever med. Det ska bli roligt att kunna använda dessa insikter för att göra nytta för våra kunder här på Resultify.

Tar med sig tänket från idrottsvärlden
Senast kommer Johan från rekryterings- och bemanningsföretaget PerformIQ, där han bland annat hade övergripande ansvar för marknadsföringen med fokus på att skapa större digital närvaro. Utöver det har han under många år varit verksam inom svensk innebandy, med flertalet uppdrag på elit- och förbundsnivå.  

– Min egen idrotts- och föreningsbakgrund har format mig mycket, vilket jag tar med och har användning av i min yrkesroll.

Johan ser att det finns många likheter mellan teamarbete inom idrotten och inom dagens marknadsföring - när det gäller att få olika kompetenser att samspela för att driva framåt mot ett mål.

– Man kan ha många duktiga spelare eller specialister, men utan en bra strategi, ledarskap och samarbete kommer laget inte få ut maximalt tillsammans.

Stora möjligheter med hela verktygslådan
Johans allra första möte med Resultify var en Facebook-utbildning ett antal år tillbaka. Sedan dess har han hållit dialogen igång på olika sätt, och kände att det var ett naturligt nästa steg att kliva innanför dörrarna.

– Framför allt lockar möjligheten att driva projekt med alla kompetenser under samma tak. Att vi här på Resultify erbjuder hela paketet - med rådgivning, teknikutveckling, innehållsproduktion och löpande marknadsföring känns som en oerhörd styrka. Jag ser mycket fram emot att ha hela verktygslådan inom nära räckhåll för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vill du prata med Johan för att få rådgivning och diskutera nya projekt för din marknadsföring? 
Kontakta oss eller mejla Johan på johan.sandahl@resultify.se.

Läs mer om våra tjänster inom rådgivningwebbutveckling och innehållsproduktion till sociala medier.

Kontakta oss så berättar vi mer.