NY WEBBPLATS
I WORDPRESS

AFFÄRSDRIVANDE SAJT I WORDPRESS PÅ 4 VECKOR

Dags för ny hemsida? WordPress är världens mest populära CMS – smidigt, säkert och enkelt att använda. Vi älskar att bygga webb och hjälper er ta fram er nya sajt i WordPress på bara några veckor.

Resultify har byggt sajter och webbshoppar åt ledande varumärken i över 10 år. Vi har vunnit både Svenska Designpriset och Best Enterprise Website (ta gärna ett titt på mff.se och spiideo.com) och vet att en ny webbplats kan bli ett stort projekt.

För er som vill ha en ny sajt snabbt och enkelt bygger vi webbplatsen utifrån ett tema som anpassas med era färger, typsnitt och logotyp och fylls med ert innehåll. Vi är med er från idé till lansering och hjälper er att optimera sajten för att ranka högt och konvertera leads och affärer.

Våra prisvärda WordPress-lösningar inkluderar nya redigeraren Gutenberg och byggs i tre prisklasser, från att ni gör en del av arbetet själva till att vi hjälper er med allt: Basic, Standard och E-handel.
 

BASIC

Grundläggande hemsida i WordPress på 4 veckor. Inkluderar sajtanalys, licensierat tema med Gutenberg som anpassas efter ert varumärkes färger och logotyp och hjälp med lanseringen. Ni sköter själva bland annat flytt och publicering av innehåll samt implementering av Google Analytics-mätning och GTM.
 

STANDARD

Komplett hemsida i WordPress på 5 veckor. Inkluderar sajtanalys, licensierat tema med Gutenberg som anpassas efter ert varumärkes färger och logotyp, implementering av Google Analytics-mätning, SEO-analys före och efter lansering samt hjälp med själva lanseringen. Vi flyttar allt innehåll från er gamla till er nya sajt, sätter upp konverteringsmätning och resultatmätning och optimerar sajten för bästa möjliga konvertering.
 

E-HANDEL

Komplett hemsida i WordPress på 4-6 veckor med e-handel i populära WooCommerce och betallösningen Klarna. Inkluderar sajtanalys, licensierat tema med Gutenberg som anpassas efter ert varumärkes färger och logotyp, implementering av Google Analytics-mätning och mål i GTM, SEO-analys före och efter lansering och hjälp med själva lanseringen. Vi flyttar allt innehåll från er gamla till er nya sajt, importerar produktdata, sätter upp konverteringsmätning och resultatmätning samt optimerar sajten för bästa möjliga konvertering.
 

★ TRYGG SUPPORT

När du har frågor eller behöver hjälp med tekniska ärenden kring din webbplats och digitala marknadsföring kan du alltid kontakta våra supportstjärnor. Teckna ett serviceavtal så får du hjälp med löpande tekniskt underhåll och tillgång till Resultifys uppskattade supportavdelning.

Läs mer om underhåll och support med oss här.

KONTAKTA OSS OM NY WEBBPLATS I WORDPRESS

Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer om prisbild,
specifikation och upplägg för er nya webbplats i WordPress.