TJÄNSTEOMRÅDE

Design &
Varumärke

Välkommen till dina kunders verklighet

Hur får du din målgrupp att älska ditt varumärke?

Våra grafiska formgivare och webbdesigners skapar intryck och flöden som leder dina kunder rätt – och positionerar ditt varumärke och din affär.

Design och varumärke som gör intryck

Ge dina kunder ett oemotstådligt intryck! Design är som mest effektiv när den är enhetlig, unik och skapad med insikt i användarens behov. Oavsett om det gäller formgivning av trycksaker eller webbdesign och UX för digitala flöden, hjälper vi dig att ta fram design som lyfter ditt budskap och varumärke.

Resultify har vunnit Svenska Designpriset och våra designers har mångårig erfarenhet av stora, komplexa projekt inom design och varumärke. Men framför allt kan vi skaffa oss djupa insikter i dina kunders verklighet. Vi utvecklar alltid formspråk utifrån ett resultattänk. Saker och ting ska vara snygga – men de ska också mätbart bidra till din försäljning och affär.

Uppdragsexempel inom Design & Varumärke

Topprankad inredningssajt för Hemisfär

Utmaningen: Synas bättre online. Resultatet: en sajt som rankade #1 på Google inom bara ett par veckor efter lanseringen. Såhär hjälpte vi styling- och homestagingföretaget Hemisfär att bygga ny webbplats.

Läs mer

Gustavsberg

Många företag med utländska moderbolag är hänvisade till centrala plattformar för webbsidesutveckling, vilket ofta gör det svårt att tillgodose den nordiska marknadens förväntningar.

Läs mer

Är du intresserad av Design & varumärke?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.